понеділок, 07 листопада 2011 16:12

Андре Тан приробив до чоловічого взуття підбори
7

Фото: Фото: Євген Колесник

На 29-му Українському тижні моди дизайнер Андре Тан здивував двічі. Перше — у його показі взяла участь американська світська персона Періс Хілтон. Друге - показав він речі за більш-менш доступними цінами, а не "по мільйону", як зазвичай буває у наших дизайнерів.

Приїзд Хілтон до України став можливим завдяки $1 млн з кишені мільярдера Олександра Онищенка, а знижені ціни на колекцію завдяки тому, що Тан є не тільки талановитим дизайнером, а й вправним бізнесменом. Має 1-шу лінію одягу, де ціни починаються від 1 тисячі гривень, лінію аксесуарів та окулярів, які вже і в Америці продають. Дохід від цього дозволяє розширяти бізнес і створювати одяг для масового вжитку. Всі речі з нової колекції можна замовити в інтернеті.

Колекція дизайнера виконана у блакитних та зелених кольорах. Використана італійська тканина з авторським принтом. Тан назвав колекцію "Джунглі в офісі".

"Це своєрідний заклик до того, що потрібно звернути увагу на те, що природні ресурси на Землі не безмежні. З такими темпами, як зараз живемо,за 40 років вже може закінчитися питна вода. Треба відповідальніше ставитися до природи", - зазначив Тан.

Найбільше приголомшило взуття. Його розробила дизайнер Сніжана Мех. Їй вдалося поставити чоловічий туфель на жіночий підбор – прямосторонній металевий трикутник. Спереду складається враження, що туфлі без підборів, але водночас вони надають стрункості.

Як завжди в колекції були віртуозні танівські сукні, у яких поєднуються легкі силуети з шифону та грубі чоловічі деталі з цупкішої тканини. Також порадували сумки: із світлої коричневої шкіри, схожі на гаманці, які носять на поясі (трошки нагадало базарних торгашів 1990-х) та подвійні – прозора, а всередині полотняна.

На свій показ Тан прийшов у чорних шовкових шортах, схожих на боксерські та такого ж кольору сорочці. Був дуже спокійний.

"8 таблеток валеріанки – найкращий рецепт від хвилювання", - пояснив дизайнер.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан приробив до чоловічого взуття підбори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі