четвер, 19 травня 2011 00:45

Андре Тан заборонив помічниці носити блузку з декольте

Автор: фото: НАТАЛІЯ ЧУБЕНКО
  Дизайнер Андре Тан демонструє вечірню сукню, яку шиє на замовлення у своєму столичному офісі на Осокорках. У Тана одягаються телеведуча Марія Єфросиніна, співачки Ірина Білик і Тіна Кароль
Дизайнер Андре Тан демонструє вечірню сукню, яку шиє на замовлення у своєму столичному офісі на Осокорках. У Тана одягаються телеведуча Марія Єфросиніна, співачки Ірина Білик і Тіна Кароль

— Бачу на вулиці огрядну жінку в жакеті, який іще більше підкреслює її повноту. Підходжу: "Господи, ну навіщо ви так одягнулися? Вам потрібно обрати жакета до стегон, спідниці вдягати трапецієподібної форми. Тоді стегна виглядатимуть вужчими, а ви — стрункішою, — розповідає дизайнер  27-річний Андре Тан.

Він у своєму офісі на столичних Осокорках готує контракт поставки до Нью-Йорка власної колекції аксесуарів. Вдягнений у світло-коричневі сорочку, кофту і штани до кісточок, так що видно блякло-сині шкарпетки.

— Жінка слухала мене з відкритим ротом. Потім зрозуміла, хто я такий, і почала виправдовуватися: "Все, поняла! Обов'язково виправлюся!"

До кабінету дизайнера заходить його помічниця у трикотажній сукні. Кладе на стіл документи на підпис.

— У мене в офісі працюють 30 людей. І всі гарно вдягаються. Одного разу зробив зауваження помічниці за блузку з дуже глибоким вирізом. Клієнти не завжди хочуть бачити гарні груди посеред робочого дня. Має бути певний дрес-код на роботі. Але капронові колготки влітку — зайве.

В Андре Тана одягаються телеведуча Марія Єфросиніна, співачки Тіна Кароль та Ірина Білик.

— Не завадило би найняти стиліста співачці Насті Каменських. Дуже подобається, як вбирається Асія Ахат. Браво Лаймі Вайкуле. Вона — еталон елегантності та смаку. Має негарну фігуру: талія відсутня, широкий таз, маленькі груди. Але все це вона вміло приховує. Непоганий смак має Макс Барських. Хоча він часто фарбує очі, а я до цього ставлюся негативно. Чоловік може робити манікюр, зачіску, обличчя раз на рік від прищів почистити, але не мазатися щодня кремами. Якщо ще підбори вдягнуть, чим таких відрізниш від жінки?

Каже, що останні п'ять років українці почали вдаліше добирати одяг.

— Найчастіше погано вдягаються жінки до 30 років. Після сорока точно знають, що їм пасує. Українська жінка — різностороння. Вона одночасно вірна дружина, вправна куховарка, путана в ліжку, успішна на роботі. В Америці жінки обмежені. Їх тільки гроші турбують.

Сукні Андре Тана з колекції весна–літо-2011 коштують 4–12 тис. грн. Є демократична лінія, де можна купити футболку за 250 грн.

— У майбутньому одяг буде передусім комфортний. Уже є "розумні тканини", які змінюють колір залежно від температури тіла і тиску людини. Буде таке вбрання, що ти тільки подумав, а воно саме розстібнулося.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан заборонив помічниці носити блузку з декольте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі