неділя, 26 серпня 2012 03:58

Хороші парфуми треба обирати три дні

Хороші парфуми треба обирати три дні

Столичний парфумер Богдан Зубченко радить обирати парфуми три дні.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua під час інтерв'ю.

"Хороші парфуми можна порівняти з живописом чи класичною музикою. Їх треба обирати три дні", - сказав він.

"Спочатку аромат треба нанести на блоттер — паперову смужку. Достатньо почекати кілька секунд, доки спирт випарується. Тоді можна нюхати. Аромат на паперовій смужці повністю не відкривається. Але цього достатньо, щоб визначити — подобається вам цей запах чи ні.

Якщо аромат влаштовує, його наносять на ділянки, на яких відчувається пульс: зап'ясток, тильний бік долоні або ліктьовий суглоб. Перед тим, як нюхати, раджу почекати 20-30 хвилин. За цей час аромат встигне повністю розкритися.

Не варто одразу купувати ті парфуми, що сподобалися. Їх треба два-три рази протестувати на собі. Нанесіть парфуми на шию, за вухо. І так походіть цілий день. Якщо аромат вам ідеально підходить, ви не будете його відчувати. "Не ваш" аромат побачите одразу. Від нього буде паморочитися в голові і стане задушливо.

Одні аромати краще розкриваються на шкірі, інші — на одязі. Одна жінка купила парфуми і каже: "Вони не стійкі". Порадив їх бризнути на сукню. Аромат тримався три дні.

Чоловікам раджу бризкати парфуми на підкладку піджака. Аромат вивільнятиметься при кожному русі. Він ілюструватиме жести.

Зараз ви читаєте новину «Хороші парфуми треба обирати три дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі