субота, 25 вересня 2021 23:46

Холестерин можна знизити самостійно - назвали спосіб

Холестерин можна знизити самостійно - назвали спосіб
Людям з підвищеним холестерином треба мінімум пів години на день кататися на велосипеді або займатися на велотренажері, радять медики. Фото: pixabay

Щоб самому знизити холестерин, варто змінити свій спосіб життя.

Слід корисно харчуватися, більше рухатися, схуднути, кинути палити, пише endorphins.

Нормальний рівень холестерину важливий для стабільної роботи організму і гарного самопочуття.

Людям з підвищеним холестерином треба мінімум пів години на день кататися на велосипеді або займатися на велотренажері, радять медики.

Хороша фізична активність іноді дає більший ефект, ніж ліки, враховуючи, що низька прихильність до їх прийому може робити лікування малоефективним. Фізичне навантаження з правильною дієтою може знизити холестерин на 20-30% завдяки зменшенню маси тіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали погану їжу, до якої швидко звикають

Для зниження холестерину рекомендують також 3-4 рази на тиждень давати організму динамічні навантаження. Вони можуть тривати всього пів години. Як приклад, це може бути ходьба, теніс або ж волейбол.

З віком у людини змінюється швидкість обміну речовин, тому що зменшується кількість м'язової маси тіла. Після 30 років варто переглядати свій раціон. Людина втрачає м'язову масу кожні 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Холестерин можна знизити самостійно - назвали спосіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі