вівторок, 01 листопада 2016 17:52

Дівчина перевтілилася на фешн-ляльку зі Школи монстрів

Дівчина збрила частину волосся, пофарбувала пасма в рожевий та зелений кольори в спробі перетворити себе на ляльку Монстер Хай.

"Мені завжди подобалися екстремальні образи. Я хотіла знайти щось дійсно незвичайне, що мені хотілося б відтворити, - розповіла Амбер.

Автор: dailymail.co.uk
 

Команда професійних візажистів та перукарів остовпіла, коли побачила бажання дівчини. Амбер витягнула ляльку Монстер Хай з сумки та сказала, що хоче мати ідентичний вигляд. Дівчина пояснила, що їй подобається бути частиною мультяшного світу. Також вона зазначила, що ця схильність не є сексуальним фетишем.

Автор: dailymail.co.uk
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанські стилісти створили нову техніку фарбування, що може тривати тижнями

Після перетворення, Амбер настільки розчулилася, що навіть заплакала. Вона була в ейфорії від свого зовнішнього вигляду.

Зазначимо, раніше дівчина мала блакитний колір волосся.

Автор: dailymail.co.uk
 

Нагадаємо, Школа Монстер Хай - американська серія фешн-ляльок Монстер Хай створена Гарретомом Сендером та проілюстрована Келлі Райлі. Персонажі цієї серії натхненні фільмами жахів та класичними історіями про чудовиськ.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина перевтілилася на фешн-ляльку зі Школи монстрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі