середа, 30 серпня 2023 12:58

Яку зачіску зробити на 1 вересня: п'ять стильних варіантів
14

Фото: Pinterest

Зачіска на 1 вересня до школи – важливий пункт для усіх дівчат. Зазвичай модниці роблять колоски, об'ємні локони або збирають волосся у високі хвости й прикрашають їх бантами.

Пропонуємо переглянути п'ять варіантів стильних зачісок, які підійдуть для будь-якої довжини.

Класичні колоски

Універсальний варіант, який можна носити до школи щодня. На перше вересня прикрашайте таку зачіску бантами, стрічками або трендовими шпильками.

Автор: Pinterest
 

Об'ємна коса

Підійде для власниць довгої і густої шевелюри. Це ідеальний варіант для святкового образу, як на перший, так і на останній дзвінок.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять ідей трендового літнього педикюру

Пучки

Зараз у трендах злегка розпатлані пучки з випущеними на обличчя пасмами. Проте цю зачіску можна виконувати в різних варіантах: зібрати волосся повністю або залишити частину розпущеною; зібрати в один або два пучки, внизу, зверху або на потилиці. Можна доповнювати різним плетінням – звичайною косою, французькою, у техніці "водоспад", колоском.

Автор: Pinterest
 

Мальвінка

Зачіска підійде для довгого, середнього і навіть короткого волосся. ЇЇ легко зробити власноруч.

Автор: Pinterest
 

Бохо

Бохо-коса – ідеальний варіант для старшокласниці. Така зачіска підкреслить жіночність і ніжність. Але треба бути обережним. Волосся в такому варіанті не повинно бути занадто стягнутим.

Автор: Pinterest
 

Манікюр на коротких нігтях виглядає не менш вишукано та естетично. Більше того, така довжина нігтів завжди залишається актуальною. Пропонуємо переглянути п'ять трендових ідей манікюру для поціновувачок коротких нігтів.

Зараз ви читаєте новину «Яку зачіску зробити на 1 вересня: п'ять стильних варіантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі