понеділок, 31 жовтня 2016 14:35

Як зробити губи пухкими без ін'єкцій

Як зробити губи пухкими без ін'єкцій

З віком губи стають тонкими. Це відбувається через напругу кругового м'яза рота. При стисканні зубів напружуються всі м'язово-фасциальні ланцюга тіла. Коли людина постійно напружує щелепи, з часом кругова м'яза обличчя деформується. В результаті - губи перетворюються в ниточку.

Повернути спокусливий вигляд вустам можна без уколів краси. Для цього потрібно навчитися правильно впливати на м'язи. Привчіть себе щодня робити одну нескладну вправа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять способів зробити живіт плоским без спортзалу та дієти

Поставте вказівний та середній пальці під нижньою губою. Постарайтеся відчути, як зігріваються та розслабляються тканини під ними, а губа немов "наливається". Починайте малювати собі посмішку: потрібно акуратно вести пальці до куточків рота, злегка підтягуючи їх вгору. Аналогічні дії проробляйте з верхньою губою. Рух має бути строго горизонтальним. Вправу необхідно виконувати кілька разів з верхньою та нижньою губою по черзі. Завершуйте вправою з нижньою губою.

Зараз ви читаєте новину «Як зробити губи пухкими без ін'єкцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі