четвер, 25 жовтня 2018 05:25

Як їсти солодощі без шкоди для фігури

Як їсти солодощі без шкоди для фігури
Сухофрукти можна їсти без шкоди для здоров'я. Фото: соцмережі

Мед, сухофрукти та чорний шоколад — продукти, які можна їсти без шкоди для фігури.

Мед заміняє цукрові сиропи до млинців чи сирників, а також робить смачнішим чай, особливо трав'яний. Замість цукерки краще з'їсти ложку меду. Він містить вітаміни, мінеральні солі, фруктові кислоти та ефірні олії. Покращує імунітет, налагоджує нервову систему та нормалізує травлення. Здорова людина може дозволити собі чайну ложку меду на день, пише times.zt.ua.

Сушені фрукти мають корисні властивості: зміцнюють судини, очищають кишечник, запобігають утворенню тромбів. Серед сухофруктів корисні: курага, чорнослив. фініки, родзинки та сушений інжир, сушені яблука та груші, банани та ківі. Інжир підтримує роботу шлунку, сушені яблука корисні для печінки та нирок, чорнослив підвищує рівень гемоглобіну в крові, курага покращує зір людини.

Чорний шоколад складається з натуральних тертих какао-бобів. Він покращує кровообіг, приводить в норму тиск, заряджає мозок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В організмі людини виявили небезпечну речовину

Вчені з Китайської академії наук провели дослідження їжі, яка найбільше сприяє набору ваги. Всупереч поширеній думці, найсильніше гладшають не від солодких, а від жирних продуктів.

Зараз ви читаєте новину «Як їсти солодощі без шкоди для фігури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі