пʼятниця, 19 квітня 2013 09:11

В інтернеті з'явилися ескізи позашляхового купе Volkswagen CrossBlue

В Інтернет просочилися перші ескізи концепту позашляхового купе Volkswagen CrossBlue. Прем'єра новинки запланована на найближчі вихідні в Шанхаї. Як повідомляється, концепт оснастили турбованим V6 і двома електродвигунами. Купе натякає на нову зовнішність наступного покоління VW Tiguan.

На початку року в Детройті відбулася прем'єра семимісного CrossBlue. Автомобіль критикам сподобався, та й німці зупинятися на досягнутому не збиралися. У Шанхай VW везе нову версію CrossBlue - концепт купе. При цьому журналісти впевнені, що цей автомобіль ні що інше, як новий напрямок дизайну марки для наступного покоління Tiguan.

Повідомляється, що довжина концепту становить 4,89 м, а ширина - 2,02 метра. Колісна база у концепту 2,98 метра. У рух концепт приводять відразу кілька агрегатів - бензиновий турбований V6 з безпосереднім уприскуванням палива і два електродвигуни. Об'єднана потужність - 415 к.с. (309 кВт). Така конструкція дозволяє концепту розігнатися до "сотні" за 5,9 секунди, а витрата палива автомобіля мізерно малий. Всього 3 літри на 100 км. В електричному режимі машина може проїхати всього 33 км.

Детальніше про новинку стане відомо вже після прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті з'явилися ескізи позашляхового купе Volkswagen CrossBlue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі