четвер, 21 березня 2013 09:33

"Позашляхове" сімейство Volkswagen поповнилося повнопривідною машиною

"Позашляхова" лінійка Volkswagen Cross поповнилася силами підрозділу, що відповідає за комерційний транспорт. Версію Cross отримав VW Caddy - причому це стосується як пасажирської, так і вантажної модифікації фургона.

Volkswagen Caddy у версії Cross декорований цілком традиційно: за допомогою захисних накладок з нефарбованого пластика на колісні арки і пороги і пофарбованих у сріблястий колір деталей на бамперах. Також Caddy отримав рейлінги на даху і 17-дюймові колісні диски з шинами розмірністю 205/50 R17, раніше доступні лише за додаткову плату.

Інтер'єр новинки відрізняється двоколірною обробкою передніх сидінь, кольоровою оббивкою дверних панелей і використанням в обробці інтер'єру шкіри з контрастною строчкою. Поки доступні тільки п'ятимісний варіант і вантажний фургон, але в майбутньому виробник збирається вивести на ринок і 7-місцеву модифікацію Cross Caddy.

Моторна гамма для VW Cross Caddy відрізняється різноманітністю - виробник пропонує оснастити "позашляховик" бензиновими і дизельними моторами потужністю від 86 до 170 кінських сил. Агрегатировать їх передбачається з 5- і 6-ступінчастими механічними КПП, а також з 6 - і 7-ступінчастим "роботом" DSG. Крім того, як опція для Cross Caddy доступна і фірмова повнопривідна трансмісія 4Motion. У начебто позашляховому сімействі автомобілів з приставкою Cross, що до цього складався з 3 моделей (Cross Golf, Cross Polo і Cross up!), Cross Caddy став першим автомобілем з приводом на всі чотири колеса.

Вартість новинки в Німеччині починається від 23 764 євро за пасажирську версію з 1,6-літровим дизелем і 5-ступінчастою МКПП і від 20 200 євро - за аналогічно оснащену комерційну.

Зараз ви читаєте новину «"Позашляхове" сімейство Volkswagen поповнилося повнопривідною машиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі