понеділок, 25 лютого 2013 09:44

Volkswagen розповів про черговий "гарячий" Golf на важкому паливі
5

Фото: Фото: volkswagen.com

Кілька років тому у "гарячого" хетчбека VW Gold GTI з'явився дизельний "брат" - версія GTD, яка позиціонується як у міру спортивна. Напередодні Женевського автосалону VW в подробицях розповів про GTD нового покоління.

Найбільшу увагу традиційно прикута до двигуна GTD, так як він є найпотужнішим з доступних для моделі дизелів. У цьому разі йдеться про дволітровий турбодизель, який буде розвивати 184 к.с. і 380 Нм крутного моменту. Що на 13 к.с. і 29 Нм більше, ніж двигун, яким комплектувався GTD попереднього покоління.

Покупці можуть вибирати між двома 6-ступінчастими коробками передач - механічною і "роботизованою" DSG. При масі в 1377 кілограмів з "механікою" GTD розганяється до сотні за 7,5 секунд і може розвинути швидкість в 230 км/год - відповідно на 0,7 с швидше і на 8 км/год вище, ніж попередник.

У змішаному циклі новинка повинна витрачати близько 4,2 л/100 км, тобто економити з кожної сотні пройдених кілометрів більше літра в порівнянні з GTD шостого покоління. При комплектації машини транміссіей DSG, витрата збільшується до 4,7 л на 100 км.

Офіційні дилери VW в Німеччині почнуть приймати замовлення на новий Golf GTD в день прем'єри, тобто 5 березня. Ціни на модель стартують від 29 350 євро.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen розповів про черговий "гарячий" Golf на важкому паливі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі