понеділок, 04 березня 2013 12:28

В інтернеті з'явились фото Volkswagen Golf сьомого покоління у кузові універсал
7

Фото: Фото: мolkswagen.com

Стало відомо, як виглядатиме VW Golf сьомого покоління у кузові універсал. У глобальну Мережу завчасно просочилися офіційні зображення Golf Variant. Живцем новинку покажуть на автосалоні у Женеві.

Особливих сюрпризів зовнішність універсала VW Golf не принесла - судячи із зображень, навіть задні фари новинки будуть сильно нагадувати оптику хетчбека. Ніяких цифр концерн поки не озвучив. Тому невідомо, наскільки місткішим хетча (у якого обсяг багажника становить 380 літрів) стане Golf Variant. Очевидно, всі подробиці розробники повідомлять під час женевської прем'єри.

Тоді ж стане відомо, які саме силові агрегати отримає новинка. На фотографіях зображена версія з шильдиками TSI і BlueMotion. Найімовірніше, цей екземпляр оснащений 1,4-літровим турбованим мотором потужністю 140 к.с. з системою відключення половини циліндрів і витратою всього 4,8 л/100 км.

Найімовірніше, Golf Variant також отримає 85-сильний турбомотор об'ємом 1,2 літра, 120-сильну версію двигуна 1,4 TSI і ряд дизельних двигунів потужністю від 105 до 150 к.с. Варто зазначити, що універсал VW Golf стане ще однією прем'єрною модифікацією нинішнього покоління сімейства поряд з електрокаром Golf і декількома "зарядженими" версіями, включаючи GTI та GTD.

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті з'явились фото Volkswagen Golf сьомого покоління у кузові універсал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі