понеділок, 18 березня 2013 15:38

На заводі Volkswagen звели велетенські "скляні" вежі для автівок
9

Фото: Фото: europe-today.ru

На заводі Volkswagen у німецькому Вольфсбурзі звели дві унікальні авто-вежі зі сталі та скла, кожна з яких призначена для зберігання 400 нових автомобілів. Запатентована технологія підйому і транспортування автомобіля дозволяє доставляти авто на майданчик зі швидкістю 2 метри на секунду. Платформи, на яких піднімаються автомобілі, обертаються навколо головного сталевого стрижня башти.

На 20-му поверсі є оглядовий майданчик з чудовим видом, куди людей доставляє швидкісний скляний ліфт. Звідси можна милуватися видом найбільшого в Європі виробника автомобілів, а також панорамою міста Вольсфсбурга. Весь підйом на вежу становить 15 хвилин, ліфт вміщує 6 гостей, квитки продаються на стійці реєстрації головній площі автомобільного гіганта.

Вежі підсвічуються в нічний час синіми вогнями. Обидві вежі з'єднані з заводом підземним тунелем, тому транспортування готової продукції не займає багато часу.

Зараз ви читаєте новину «На заводі Volkswagen звели велетенські "скляні" вежі для автівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі