пʼятниця, 02 грудня 2011 10:23

Subaru представив прототип нового Outback
6

Фото: Фото: Авто.Вести.Ru, Екатерина Рзянина

Японський виробник Subaru представив на автосалоні в Токіо концептуальний спорт-універсал, який вже називають провісником нового Outback. Автомобіль отримав ім'я Advanced Tourer, яке натякає не тільки на місткість і практичність кузова "універсал", а й спортивний характер машини.

За габаритами спорт-універсал потрапляє в нішу між моделями Impreza і Legacy, але в Subaru універсал вважають представником С-класу. Advanced Tourer отримав чотири посадкових місця, повний привід і гібридну силову установку, що включає 1,6-літровий турбомотор опозитний і електродвигун, пов'язані з колесами через безступінчату трансмісію. Ніяких динамічних і експлуатаційних характеристик не повідомляється, в Subaru заявили тільки, що концепт здатний пересуватися за допомогою одного лише електромотора до певного швидкісного межі.

Стилістика дизайну Subaru Advanced Tourer нагадує концепт Hybrid Tourer Turbo, показаний маркою ще в 2009 році, але в більш утилітарній формі. За деякими даними, основні стилістичні рішення можуть бути застосовані дизайнерами при створенні образу нового покоління Legacy / Outback.

Крім того, на стенді компанії була представлена ??Impreza G4 - модель повинна буде очолити семества Impreza і отримає 2-літровий 4-циліндровий опозитний двигун потужністю 152 к.с.

Зараз ви читаєте новину «Subaru представив прототип нового Outback». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі