пʼятниця, 11 листопада 2011 11:09

Subaru підготувала серійний BRZ і концептуальний Tourer
5

Subaru BRZ
Фото: Фото: Subaru
Subaru BRZ
Subaru BRZ
Subaru BRZ
Subaru BRZ

Компанія Subaru оприлюднює свої плани на Токійську автовиставку.

Автовиробник покаже свою версію спільного з Toyota проекту, готову до виробництва. Судячи з тизеру, особливих змін у зовнішності купе BRZ чекати не варто, хоч його і "причешуть" під вимоги реального життя. Крім того, в Subaru підтвердили, що BRZ отримає дволітровий "оппозитник" і дві шестиступінчастих КПП - механічну й автоматичну.

Крім того, на токійському автосалоні компанія збирається представити прототип гібридного спорт-універсалу під назвою Advanced Tourer. За габаритами він потрапляє в нішу між моделями Impreza і Legacy, але в Subaru універсал вважають представником С-класу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль на новому Subaru потрапила в ДТП

Advanced Tourer отримав чотири посадкових місця, повний привід і гібридну силову установку, що включає 1,6-літровий турбомотор опозитний і електродвигун, пов'язані з колесами через безступінчату трансмісію. Ніяких динамічних і експлуатаційних характеристик не повідомляють, в Subaru заявили лише, що концепт здатний пересуватися за допомогою одного лише електромотора до певного швидкісного межі.

Стилістика дизайну Subaru Advanced Tourer нагадує концепт Hybrid Tourer Turbo, показаний маркою ще в 2009 році, але в більш утилітарній формі. За деякими даними, основні стилістичні рішення можуть бути застосовані дизайнерами при створенні образу нового покоління Legacy/Outback.

Зараз ви читаєте новину «Subaru підготувала серійний BRZ і концептуальний Tourer». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі