пʼятниця, 29 березня 2013 11:18

Нова Kia CUB виявилася "автомобілем-сорочечкою"

Нова Kia CUB виявилася "автомобілем-сорочечкою"

У Кореї пройшла світова прем'єра нового концепту Kia. Компактне чотирьохдверне купе CUB створено для просунутих городян. Задні двері концепту відкриваються назад завдяки відсутності традиційних центральних стійок. Двигун CUB - нова версія 1,6-літрового мотора з безпосереднім уприскуванням.

Довжина концепту становить трохи менше чотирьох метрів, а головною особливістю стали двері, які відкриваються назад. У Kia впевнені, що це найкращим чином забезпечує доступ в салон автомобіля.

Як заявив старший виконавчий віце-президент і директор з виробничих питань корпорації Kia Motors Томас Ох, CUB - чотирьохдверне купе, розроблене з акцентом на характеристики водіння і практичність. "Його стиль повинен привернути просунутих міських жителів. Спереду CUB розпливається в усмішці, у верхній частині лобового скла є невелике поглиблення, що нагадує про спорідненість з Optima, Sportage і Cadenza", - говорить співробітник Kia.

Передні фари концепту складаються з двох світлодіодних ламп аналогічно тим, що були вперше представлені минулого року на флагмані Quoris. У салоні CUB розташовані чотири крісла замість заднього дивана. Салон оброблений чорною шкірою з жовтими колірними вставками по периметру сидінь, на кермі і підлокітниках на дверях.

Силовий агрегат концепт-кара є новою версією 1,6-літрового мотора з безпосереднім уприскуванням палива. Він оснащений твінскрольною турбіною. Завдяки їй, в порівнянні із звичайним 1,6-літровим двигуном, забезпечується приріст потужності на 51% (до 204 к.с.) і крутного моменту - на 60% (до 265 Нм). Незважаючи на те, що в Kia дуже пишаються концептом, нині серійне виробництво CUB не входить в плани компанії.

Зараз ви читаєте новину «Нова Kia CUB виявилася "автомобілем-сорочечкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі