середа, 30 січня 2013 10:13

Kia присвятить черговий шоукар Супермену
15

Фото: Фото: kia.com

Американське представництво корейської марки активно експлуатує тему супергероїв. Минулого року на світ з'явилося відразу п'ять автомобілів, творці яких надихалися образами персонажів коміксів і кіно. На автошоу в Чикаго корейці покажуть і шостий.

Торішні шоукари Kia були продемонстровані всі разом на тюнінг-виставці SEMA в Лас-Вегасі. Приміром, всесвітньо відомому Бетмену присвятили седан Optima, а менш популярному персонажу на ім'я Зелений Ліхтар - кросовер Soul. Створенням яскравих, що привертають увагу, машин займалися не тільки заради розваги: таким чином корейська марка привертала увагу до своєї програми "Ми можемо бути героями" по збору коштів для страждаючих від засухи і чуми сімей у Східній Африці.

Найзнаменитішому супергероєві вирішено присвятити найбільш просунутий у плані технологій автомобіль з лінійки Kia - гібридну версію моделі Optima. Вперше шоукар з'явиться на публіці в день відкриття Чиказького автосалону, який розкриє свої двері для відвідувачів 7 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Kia присвятить черговий шоукар Супермену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі