вівторок, 26 березня 2013 09:27

Kia готує нове компактне "купе-сюрприз"

Корейський автовиробник Kia має намір здивувати публіку автосалону в Сеулі новим купе. Подробиці, як завжди, будуть розкриті безпосередньо в рамках прем'єри, так що поки що доводиться задовольнятися скромним тизером і ще більш скромним анонсом.

Автор: Фото: vesti.ru
  Kia KUB
Kia KUB

Як йдеться в повідомленні компанії, на міжнародному автосалоні в Сеулі, який відкривається 28 березня, буде представлений концепт абсолютно нового компактного "чотирьохдверного купе".

Концепт одержав ім'я CUB. За даними виробника, довжина новинки становить менше 4 метрів. А з точки зору дизайну концепт описується як машина для модних міських мешканців. Компактний і "стрункий" концепт отримав згладжений екстер'єр і "гострий" характер.

Також відомо, що передні фари будуть за своєю будовою аналогічні оптиці флагманської моделі Kia Quoris.

Нагадаємо, що на минулому автосалоні в Женеві Kia представила концепт Provo, який вже обіцяє стати серійним. Концепт є чимось середнім між компактним кросовером і "гарячим хетчбеком". В рамках автосалону керівництво компанії заявило, що новинка припала публіці до душі, а тому Provo можуть запустити в серію. Однак, поспішати в Kia не мають намір і планують витратити найближчі місяці на оцінку фінансової спроможності проекту.

Зараз ви читаєте новину «Kia готує нове компактне "купе-сюрприз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі