пʼятниця, 20 квітня 2012 11:16

Mercedes вирішив вразити Пекін чотирьохдверним CSC
16

Фото: Фото: mercedes-benz.com

На звання однієї з найголовніших прем'єр Пекінської автомобільної виставки претендує новий концепт компанії Mercedes-Benz. Німці мають намір показати в Китаї футуристичний чотирьохдверний седан CSC, який претендує на конвеєрне втілення.

Про те, що сімейство Mercedes-Benz A-class може поповнитися седаном в дусі чотирьохдверного купе, подейкують досить давно. Зараз ці чутки стають реальністю: майбутній Mercedes-Benz CLC "виросте", швидше за все, саме з того концепту, який німці везуть до Пекіна.

За оприлюдненими компанією зображень можна зробити висновок про "дизайнерське коріння" прототипу, який нагадує, з одного боку, вже згаданий A-class, а з іншого - відносно недавній концепт Mercedes-Benz F800. Відомо, що CSC (Concept Style Coupe) отримав не тільки ту ж саму платформу, що і А-клас, а й один з його двигунів - 211-сильний бензиновий турбомотор. Таким чином, стає зрозуміло, що до серійного втілення Mercedes-Benz CSC залишилося порівняно небагато часу.

Серійна версія прототипу, найімовірніше, запозичить у А-class і інші двигуни, бензинові та дизельні, а також мотор, який використовується для версії AMG. Компактний чотирьохдверне купе, пройшовши через лабораторії тюнинг-ательє, отримає, таким чином, повний привід і 320-сильний турбований двигун. Тим не менш, коли саме в Mercedes-Benz оголосять про запуск серійного виробництва CSC / CLC, поки невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes вирішив вразити Пекін чотирьохдверним CSC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі