вівторок, 17 квітня 2012 13:39

Mercedes почав розсекречувати дані про фургон Citan
6

Фото: Фото: Mercedes-benz.com

Концерн Mercedes-Benz поділився відомостями про свій комерційний фургон Citan, чий публічний показ повинен відбутися у вересні. Новинка стане результатом співпраці німецької компанії з альянсом Renault-Nissan, і буде швидше Renault, ніж "Мерседесом".

Mercedes-Benz Citan вже називають "Renault Kangoo c обличчям Mercedes A-class". Судячи з усього, саме Renault Kangoo став донором платформи для нового компактного німецького фургона. Втім, говорити про Citan, як про фургон, не надто коректно. За офіційними відомостями, новинка буде пропонуватися в трьох варіантах довжини - від 3,94 м до 4,71 м, а також у трьох варіантах виконання, від вантажного фургона до пасажирської версії, яка отримає власне ім'я Mixto.

На першому етапі для Mercedes-Benz Citan запропонують три турбодизеля потужністю від 75 до 110 к.с. і один бензиновий турбомотор, що розвиває 114 к.с., причому заявлено, що для бензинового мотора стандартним стане пакет BlueEFFICIENCY. Він включає в себе систему "старт-стоп" і шини з низьким опором коченню. Цей пакет буде доступний опціонально для версій з дизельними двигунами. Передньопривідний Citan передбачається оснащувати двома видами механічних КПП - п'яти-і шестиступінчастою. Крім того, до базового оснащення моделі увійде адаптивна система стабілізації, яка вміє враховувати ступінь завантаження фургона.

Випускатиметься Mercedes-Benz Citan на тому ж заводі у Франції, де збирають Renault Kangoo. У європейських дилерів новинка з'явиться до кінця року. Світова прем'єра Citan відбулася в Амстердамі, а перший показ для широкої публіки запланований на вересневу виставку комерційного транспорту в Ганновері.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes почав розсекречувати дані про фургон Citan». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі