понеділок, 06 лютого 2012 11:08

Mercedes почав тестувати CLS Shooting Break на снігу
6

Фото: Фото: topspeed.com

У глобальній Мережі з'явилися зображення тестованого прототипу універсалу CLS Shooting Break. Прем'єра екзотичного універсала може відбутися вже цього року.

Тестований прототип з прихованою камуфляжем задньою частиною попався фотошпигунам десь на засніжених стежках Північної Швеції. Як саме виглядатиме корма CLS, поки незрозуміло. Але судячи з решти кузову, Shooting Break зроблять дуже схожим на однойменний концепт 2010 року.

Найімовірніше, універсал отримає ті ж самі двигуни, що і "чотирьохдверне купе" CLS. Очікується, що найпотужнішими моторами стануть турбований 460-сильний V8 для версії CLS550 і 5,5-літровий турбомотор, що розвиває більше 500 л.с., для модифікації CLS63 AMG. Доповнять моторну гамму менш потужні бензинові та дизельні двигуни з 306-сильним 3,5-літровим V6 в якості базового.

Прем'єра екстравагантної новинки може відбутися вже на Женевському автосалоні. Саме такі плани озвучували представники марки в 2011 році. Під виробництво CLS Shooting Break вже зарезервовано місце на конвеєрі заводу в Зіндельфінгені, де випускається і чотирьохдверний CLS.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes почав тестувати CLS Shooting Break на снігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі