вівторок, 31 січня 2012 14:26

Нове покоління Mercedes "засвітилося" на зимових тестах
7

Концерн Daimler проводить закриті ходові випробування прототипу наступного покоління Mercedes-Benz C-class десь у Північній Європі. Однак, незважаючи на режим секретності та віддаленість тестових трас від житла, прототип все ж "засвітитися".

У глобальній Мережі поширені перші шпигунські фотографії майбутнього нового седана С-class. Як повідомляє портал Motor Authority, на знімках добре помітно, що ніяких дизайнерських революцій сімейство не чекає. Тим не менш, цілком імовірно, що седан вбере деякі стилістичні рішення, випробувані німцями на останні новинки - наприклад, представленому недавно родстере SL.

Як базовий силовий агрегату Mercedes-Benz C-class нового покоління традиційно отримає 1,8-літровий турбомотор. Крім того, очікується низка бензинових і дизельних моторів, включаючи шестициліндрові, а увінчає гаму модифікація від ательє AMG. Їй пророкують восьмициліндровий мотор з подвійним турбонаддувом, який буде розвивати близько 450 л.с.

Це більш скромні результати, ніж у нинішнього "зарядженого" седана С63 AMG. Однак наступне покоління обіцяє бути більш спортивним чинності меншої ваги. Планується, що за прикладом SL-class, кузов нового седана виконають здебільшого з алюмінію.

За деякими даними, нове покоління Mercedes-Benz C-class з'явиться у продажу на початку 2014 року, а виробляти його будуть на заводі концерну Daimler в Тускалузе, США.

Зараз ви читаєте новину «Нове покоління Mercedes "засвітилося" на зимових тестах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі