понеділок, 16 січня 2012 10:32

Mercedes почав роботу над чотирьохдверним кабріолетом S-Class

Виробнича гамма наступного покоління Mercedes-Benz S-Class поповниться кабріолетом, який отримає не дві двері, як звичайно, а чотири. За деякими даними, роботи над оригінальним кузовом для люксової моделі вже ведуться.

Mercedes-Benz S-Class може оновитися вже цього року, а до 2014 року сімейство поповниться ще як мінімум чотирма кузовами. Найбільш оригінальним з них повинен стати кабріолет з м'яким верхом. Такий тип кузова S-Class отримає вперше, але в Mercedes-Benz вирішили зробити ще один крок: забезпечити кабріолет люкс-класу чотирма дверима. Найімовірніше, в Мюнхені мають намір розробити серійний варіант концепту 2007 Ocean Drive.

ФОТОРЕПОРТАЖ: В Україні почали продавати "жіночі" "Ланоси"

За деякими даними, роботи над кабріолетом вже ведуться. Принаймні, на це натякав керівник проекту S-Class Уве Ернстбергер, повідомляє портал Worldcarfans. За його словами, в Мюнхені готують чимало сюрпризів для шанувальників цієї моделі, і нове покоління S-Class буде разюче відрізнятися від своїх конкурентів.

Відомо, що одним з цих сюрпризів може стати 9-ступінчаста автоматична коробка передач. Крім того, у новому поколінні Mercedes-Benz S-Class повинен стати одним з найбезпечніших автомобілів у світі. Повідомлялося також, що крім седана з двома варіантами колісної бази і кабріолета сімейство отримає версію Pullman, яка стане заміною йдуть у небуття седанам Maybach, а також дводверну модифікацію - до 2014 року вона займе місце купе CL.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes почав роботу над чотирьохдверним кабріолетом S-Class». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі