вівторок, 08 вересня 2020 12:30

Ford представив оновлений будинок на колесах для любителів подорожувати

Ford представив оновлений будинок на колесах для любителів подорожувати
Ford презентував новий мініавтобус Фото: drive.ru

Нещодавно Ford презентував новий мініавтобус Transit Custom Nugget Plus у туристичному виконанні Nugget Plus.

Версія мініавтобуса з високим дахом існувала й раніше, але тепер виробник вперше показав Transit із дахом, який піднімається. Після цього в салоні утворюється об'єм 2,5 куб. м, а велике заднє скло і 2 бокових вікна пропускають достатньо світла.

Ford розробив фургон у співпраці з компанією Westfalia. Transit Custom пропонують з 2-літровими дизельними моторами EcoBlue потужністю 130 або 180 к. с.

Нова версія автівки Transit Custom Nugget Plus має переваги повноцінного будинку на колесах: двоспальне ліжко, кухня, туалет, рукомийник.

Низький дах мініавтобуса створює менше аеродинамічного опору і машина легше тримає високу швидкість й використовує менше дизельного пального. Багажник автівки відтепер можна встановлювати на дах.

Будинок на колесах вже можна замовляти в європейських дилерів марки. Перші машини надійдуть до власників на початку 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевозить 9,6 т і має запас ходу в 200 км - шведи представили електровантажівку

Випуск нового Ford Bronco планують почати 2020 року. У США заявки на нього приймають вже зараз. Коли почнуться його поставки в нашу країну, і яка вартість новинки, поки невідомо. Ford Bronco стане 6-м поколінням автомобіля, випуск якого припинили 1996 року.

Зараз ви читаєте новину «Ford представив оновлений будинок на колесах для любителів подорожувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі