четвер, 05 вересня 2013 19:32

Ford EcoSport продаватимуть через соцмережу

Ford EcoSport продаватимуть через соцмережу

500 екземплярів компактного кросовера Ford EcoSport будуть продані через Facebook.

Для замовлення потенційним покупцям необхідно відвідати спеціальну промосторінку, повідомлення про яку розміщено на сторінці Ford в Facebook.

Перші продані в Європі примірники EcoSport є частиною спеціальної серії Limited Edition. Від інших комплектацій особлива серія відрізняється наявністю 17-дюймових легкосплавних колісних дисків, шкіряною обробкою інтер'єру, а також низкою додатків завантажених у мультимедійну систему SYNC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ford почав створення розкішних версій моделей під суббрендом Vignale

На вибір клієнтам запропонують три варіанти забарвлення кузова EcoSport: помаранчевий (Mars Red), чорний (Panther Black) і білий (Diamond White).

Для лімітованої серії пропонуються два мотори: літровий бензиновий агрегат EcoBoost потужністю 125 к. с. і півторалітровий дизель, віддача якого становить 90 к.с.

На даний момент у списку країн, в яких можна замовити перші примірники EcoSport, значаться 11 держав. Найбільша кількість виділена для Великобританії - 120 автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Ford EcoSport продаватимуть через соцмережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі