понеділок, 19 серпня 2013 18:45

Трійка найкрутіших суперкарів на виставці Pebble Beach 2013
17

Laraki Motors Epitome Concept
Фото: Фото: fishki.net
Laraki Motors Epitome Concept
Laraki Motors Epitome Concept
Laraki Motors Epitome Concept
Laraki Motors Epitome Concept

Одразу три елітних суперкара були представлені на нещодавній виставці автомобілів в Каліфорнії. Суперкари, кожен з яких випустять суворо обмеженим тиражем, мають вражаючі характеристики і не менш вражаючі ціни.

Найбільш цікавим з них став прототип Laraki Motors Epitome Concept, побудований компанією-виробником дорогих спортивних автомобілів з Марокко.
За основу концепту взято шасі від Chevrolet Corvette C6, а завдяки використанню вуглеволокна при виготовленні кузовних панелей споряджена маса автомобіля складає близько 1270 кг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кузов із коноплі, бамбуку і макулатури - рейтинг найекзотичніших рішень для автомобіля

Вартість марокканського суперкара становить близько 2 млн доларів. Буде вироблено всього 9 таких автомобілів.

Другий суперкар - задньопривідний среднемоторний Galpin Ford GTR1 - побудований в США компанією Galpin Auto Sports і оснащений 5,4-літровим двигуном V8 твін-турбо. Його базові показники - 1024 к.с. Потужності.

Завдяки можливості використання алюмінієвого кузова споряджена маса суперкара може становити всього 1360 кг. Вражають і динамічні характеристики: максимальна швидкість - понад 362 км / год, розгін до 96 км / год - за 3,1 сек., А до 160 км / год - за 6, 8 сек.

Згідно з планами, випуск Galpin Ford GTR1 стартує на початку 2014 року і складе всього 6 екземплярів. Але якщо попит буде вищий, компанія готова провести 24 автомобілі - кожен за ціною близько 1 млн доларів.

Третій з суперкарів - Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Автомобіль присвячений пам'яті французького гонщика Жана-П'єра Вімілля. Нагадуванням про нього служить колірна гамма кузова суперкара, перегукується з забарвленням Bugatti Type 57C Tank 1939 випуску, на якому їздив сам Вімілль. Силовий агрегат суперкара залишився незмінним - це 8-літровий мотор W16 потужністю 1200 к.с.

Зараз ви читаєте новину «Трійка найкрутіших суперкарів на виставці Pebble Beach 2013». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі