четвер, 30 вересня 2021 00:06

Жінка купила набір для запліднення в інтернеті

Британка 33-річна Стефані Тейлор замовила набір для запліднення в інтернеті. Хотіла народити другу дитину. Чоловіка чи коханця не мала. Послуги донора сперми в приватних клініках дозволити собі не могла.

— Хотіла народити вдруге, — каже Стефані. — Але була категорично проти нових стосунків. Досить мені батька старшого сина. У нас із ним непросто склалося. Приватні клініки просили 1600 фунтів (57 тис. грн. — ГПУ). Я таких грошей не маю.

Жінка замовила набір на сайті "Ібей". За два тижні в її дім прийшов чоловік, щоб залишити сперму.

— Вони підбирають людей, які живуть неподалік. Далі я все робила за інструкцією. Вийшло з першої спроби. Народилася здорова донька. Мати рада за мене. Батько спочатку не сприймав такого рішення. Але онуку любить.

Стефані хотіла, щоб донор не мав проблем зі здоров'ям і був схожий на неї. Повідомила його про народження доньки. Чоловік надіслав їй букет і сертифікат на купівлю підгузків. Сказав, що не проти зустрітися з дитиною, коли та виросте.

Зараз ви читаєте новину «Жінка купила набір для запліднення в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі