вівторок, 22 січня 2013 07:15

Водій затримав нетверезого поліцейського

У південноафриканському місті Пітермаріцбург, провінція Квазулу-Натал, водій Джордж Рассел заарештував поліцейського. Каже, той був нетверезий і хаотично їздив трасою.

— У неділю близько восьмої вечора я їхав додому. Бачу поліцейську машину. За кермом сидів офіцер. Він їхав доволі швидко й необачно. Раптом виїхав на смугу зустрічного руху. Я був стурбований безпекою інших водіїв, — каже Джордж.

Рассел почав їхати за поліцейським авто. Раптом правоохоронець загальмував посеред траси. Потім завів машину й рушив далі. Наступна його зупинка була на найближчому перехресті. Тоді Рассел зателефонував у поліцію й попросив приїхати на місце події.

— Він стояв десь 5 хвилин, на мій виклик ніхто не приїхав. Тож я вискочив з авто, підійшов з боку водія і спитав його, чи розуміє, що коїть. Попросив його вийти. Він просто дивився на мене, — розповідає Джордж.

Каже, від поліцейського тхнуло алкоголем. Рассел вдруге попросив його вийти з машини.

— Коли не побачив реакції, вихопив з його авто ключі, витяг поліцейського і зачинив у моєму фургоні.

Очевидці розповідають, що поліцейський був дуже п'яний і не чинив спротиву. Коли опинився у фургоні —  заплакав. Правоохоронці, що прибули на виклик, збентежено дивилися на свого колегу. Вони заарештували п'яного офіцера й повезли на допит у відділок. Кажуть, той напився на святкуванні свого дня народження. Після свята повертався службовим авто додому.

Зараз ви читаєте новину «Водій затримав нетверезого поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі