пʼятниця, 16 лютого 2018 05:30

Російська повія оприлюднила таємні розмови олігарха з віце-прем'єром

Автор: WWW.NASTYA RYBKA/INSTAGRAMMI.RU
  Під час прогулянки на яхті російський олігарх Олег Дерипаска (на фото) із працівницею ескорт-­агентства Настею Рибкою вів перемовини із віце-прем’єром і керівником апарату уряду Росії Сергієм Приходьком
Під час прогулянки на яхті російський олігарх Олег Дерипаска (на фото) із працівницею ескорт-­агентства Настею Рибкою вів перемовини із віце-прем’єром і керівником апарату уряду Росії Сергієм Приходьком

8 лютого російський Фонд боротьби з корупцією, який очолює опозиціонер 41-річний Олексій Навальний, оприлюднив чергове розслідування. Стверджує, що олігарх 50-річний Олег Дерипаска дав хабара заступнику прем'єр-міністра РФ Сергію Приходьку, 61 рік. Організував відпочинок на яхті із шістьма повіями та переліт до місця призначення. Розслідування базувалося на фото й відео, що опублікувала в інтернеті одна із жінок — 27-річна Настя Рибка. Ще одним доказом стала її книжка "Щоденник зі зваблення мільярдера, або Клон для олігарха". В ній розповідає про відпочинок з багатіями.

Торік Настя Рибка в супроводі інших жінок і провладних журналістів штурмувала офіс Фонду Навального. Пізніше оголосила на чоловіка "секс-полювання". Цим привернула до себе увагу Фонду. Його працівники дослідили інтернет-сторінки Рибки.

Справжнє її ім'я — Анастасія Вашукевич, 27 років. Родом із білоруського Бобруйська. Отримала вищу освіту — викладача біології. Нібито має сина Юрія, 10 років. Залишила його на виховання колишньому чоловіку. Переїхала до Таїланду. Веде тренінги зі зваблення чоловіків. Називає себе "секс-мисливицею". Працює у галузі ескорт-послуг — забезпечує дозвілля багатіїв.

Олігарх Олег ­Дерипаска володіє часткою ­акцій автомобільного заводу ГАЗ та компанії "Русал" — другого за величиною виробника алюмінію у світі. Зустрічався з Настею, ще коли був одружений з Поліною Юмашевою (донькою зятя Бориса Єльцина. — ГПУ). Фото- та відеосвідчення вона регулярно викладала в інтернет. На деяких із ними був віце-прем'єр Сергій Приходько. Відпочивав на яхті з Дерипаскою та ­Настею.

Приходька називають "сірим кардиналом" і "старим обережним кабінетним вовком". Був не надто успішним дипломатом, але зробив блискучу кар'єру в Кремлі. Працював помічником президента при Борисові Єльцині у 1990-х, Володимирові Путіні та Дмитрові Медведєві у 2000-х. ­Кажуть, саме він приймав рішення стосовно зовнішньої політики Росії. Визначав, з ким спілкуватиметься президент під час державних візитів, погоджував угоди, що підписувалися. 2012-го, коли Путін учергове очолив країну, Приходько перейшов на посаду заступника прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва. Зберіг ближчі стосунки із президентом, ніж голова МЗС, стверджують джерела в Кремлі. Попри свій авторитет, він — один із найнепомітніших російських урядовців.

У книжці й на інтернет-сторінці Настя Рибка розповіла, що мала "розважати" чиновника. "Злила" інформацію про вигляд судна, пейзажі Норвегії, де відбувалася мандрівка, частину таємних розмов чоловіків. Дерипаска прагнув вирішити важливі для себе питання, припустила Рибка.

Навальний стверджує, що яхта й замовлення ескорт-послуг — це хабар Приходьку. Той не цурається і грошей. На них придбав дорогу нерухомість — дачну ділянку площею 3 га за 300 млн руб. — майже 140 млн грн. Має дві квартири в Москві, оформлені на дружину. Коштують 480 млн руб. — 223,6 млн грн.

Дерипаска також мав вплив на іноземну політику, вважає Навальний. З 2005-го платив американцю Полу Манафорту за просування російських інтересів у США. 2016-го останній очолив виборчий штаб Дональда Трампа.

Дерипаска назвав дослідження Навального "фальшивою сенсацією". Подав на опозиціонера до суду. Там визнали розслідування та сторінку Насті Рибки забороненою до розповсюдження в Росії інформацією. Пригрозив заблокувати сайти, якщо її не видалять.

Настя Рибка записала кілька відеозвернень. В одному подякувала Навальному за безкоштовну "розкрутку" її книжки. В другому заявила — на яхті сталося групове зґвалтування. Вимагає, аби Дерипаска з нею одружився. Пізніше видалила зі своєї інтернет-сторінки фото й відео, які компрометують олігарха й політика. Створила собі ще одну.

Зараз ви читаєте новину «Російська повія оприлюднила таємні розмови олігарха з віце-прем'єром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі