пʼятниця, 09 листопада 2012 00:30

Викрали сестру футболіста Халка

Автор: фото з сайта www.combatepolicial.com
  Анжеліку Віейру викрали задля викупу. Та злочинці не дійшли згоди, скільки вимагати, й відпустили заручницю
Анжеліку Віейру викрали задля викупу. Та злочинці не дійшли згоди, скільки вимагати, й відпустили заручницю

У понеділок у бразильському місті Кампіна-Гранді викрали молодшу сестру футболіста Халка, нападаючого петербурзького "Зеніта". Наступного дня близько полудня 22-річну Анжеліку Апаресіду Віейру повернули додому.

Батьки одразу зателефонували в поліцію, щоб повідомити, що їхня донька вдома. Раніше вони відмовилися від допомоги правоохоронців в її пошуках. За чутками, Анжеліку викрали двоє чоловіків і завезли в покинуту будівлю. Вона чула, як у сусідній кімнаті злочинці сварилися щодо викупу. Домовитися не змогли, тому один із викрадачів випустив Анжеліку. Очевидці розповідають, бачили, як у вівторок вона виходила посеред дороги біля свого дому зі сріблястої "хонди".

Того ж дня поліцейські затримали всіх трьох викрадачів.

Анжеліка Віейра розповіла, що в день викрадення поїхала спочатку в університет, де навчається на дієтолога. Потім близько 13.00 подалася в ресторан, щоб зустрітися з другом. Коли під'їхала до закладу, кілька чоловіків заскочили в її авто, схопили і повезли в невідомому напрямку.

Друг Анжеліки, з яким вона мала зустрітися, бачив що її викрали. Він почав телефонувати на її мобільний:

— Чоловічий голос у трубці повідомив, що він чоловік Анжеліки. Потім пролунали короткі гудки. Однак цього не могло бути. Її чоловік був удома.

Потім Анжеліці намагалися зателефонувати сестри, але телефон вимкнули. Батьки  кажуть, ніхто в них не вимагав викупу.

— Родичі жінки спочатку були не проти, щоб ми її шукали. Потім попросили нас не втручатися. Можливо, викрадачі таки зв'язувалися з ними, — коментує слідчий Маркос Паоло.

Футболіст дізнався про викрадення сестри, коли йому зателефонували рідні. Потім був дзвінок від бразильської поліції. Його просили поки що не повертатися у Бразилію. 26-річний Халк, справжнє ім'я якого Живанілдо Віейра, тренується в Санкт-Петербурзі, де з вересня цього року грає за "Зеніт". Раніше виступав за португальський клуб "Порту". Він єдиний син у багатодітній бразильській родині. Крім Анжеліки, має ще п'ятеро сестер. Батьки Халка спочатку тримали м'ясний павільйон, згодом продавали автомобілі. Анжеліка Віейра з чоловіком виховують двох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Викрали сестру футболіста Халка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі