пʼятниця, 08 листопада 2019 06:10

Чоловік випадково купив тисячу курей

Новозеландець Стів Морроу випадково купив тисячу курей за $1. Прочитав оголошення про терміновий продаж на сайті. Подумав, що продавець хоче позбутися однієї курки.

— Ми стали листуватися з продавцем, — розповідає Морроу. — Він дивно писав. Я все перечитував тричі. Пояснив, що має ферму. Продає яйця курей на вільному випасі. До понеділка йому треба було звільнити територію. Я зрозумів, що він просить забрати більше птахів. Тоді вирішив, що можу взяти зо два десятки.

Після завершення аукціону Метью Бломфілд зателефонував покупцеві. Перепитав, як він забиратиме свою тисячу курей.

— Я спробував оскаржити покупку. Був готовий забрати своїх 20 курей, — продовжує Морроу. — Але на сайті відписали, що я неправий. Бломфілд тричі вказав, що продає саме тисячу птахів. Мушу забрати всі.

Морроу написав оголошення у соціальній мережі. Притулки для тварин і волонтери розібрали понад 700 курей. Решту він забере.

— Сусіди візьмуть ще із сотню. Молодих пообіцяв віддати місцевій фермі. Привозитимуть мені за це яйця безкоштовно. А далі щось придумаєм.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік випадково купив тисячу курей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі