четвер, 20 лютого 2020 00:15

Британець відсудив мільйонний спадок у племінниці

У Великій Британії 77-річний Колін Джонстон відсудив у 39-річної племінниці, леді Наталі Вакетт, право на спадок. Його батько 95-річний мільйонер лорд Сідні Джонстон залишив їй усі гроші.

Чоловік працював на батька у сімейному бізнесі понад 30 років, до 1991-го. Та через конфлікт пішов із компанії. Сідні запевнив, що син отримає частину спадку. Але після смерті леді Елсі Джонстон 2013-го, брата лорда Гарі Джонстона 2016-го, а також його батька Сідні Джонстона навесні 2017 року, жоден із титулів не перейшов до старшого сина пари.

Крім того, лорд купив для дружини Елсі, молодшого сина Гарі й двох його дітей титули з маєтками, зробивши їх лордами та дамами. Колін залишився ні з чим. Живе на пенсійні виплати. Квартиру з дружиною орендують. Підроб­ляє водієм авто.

Спочатку чоловік через суд хотів отримати нерухомість на суму 870 тис. фунтів (27,7 млн грн. — ГПУ) та згодом переглянув свої вимоги й знизив до 127 тис. фунтів.

Каже, батько не лишив йому спадку, бо Колін був небажаною дитиною. Народився у тяжкі воєнні роки, коли батько служив у Королівських воєнно-повітряних силах Британії. Чоловік згадує, як мати часто повторювала, що через нього не стала голлівудською зіркою.

Британець каже, що, попри нелюбов батьків, завжди намагався їм допомагати. Під час судового розгляду справи виявилося, що лорд вирішив залишити без спадку старшого сина ще 1976-го. Але обіцяв, що той отримає частину майна.

Суддя вирішив, що Колін Джонстон заслуговує на спадок. Він отримає 2,4 млн фунтів стерлінгів (близько 80 млн грн. — ГПУ).

Зараз ви читаєте новину «Британець відсудив мільйонний спадок у племінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі