понеділок, 26 січня 2009 17:35

Бразильській моделі ампутували руки й ноги

  Бразильська модель Маріанна Бріді да Кошта до операції мала 175 сантиметрів зросту і важила 57 кілограмів. На інфекцію занедужала перед Новим роком
Бразильська модель Маріанна Бріді да Кошта до операції мала 175 сантиметрів зросту і важила 57 кілограмів. На інфекцію занедужала перед Новим роком

Бразильській моделі 20-річній Маріанні Бріді да Кошта, яка 2009-го мала представляти свою країну на конкурсі "Міс cвіту", ампутували руки й ноги. Жінка страждала на тяжке інфекційне захворювання сечових шляхів. За кілька днів вона померла. Ампутація не зупинила недугу.

Операцію робили під загальним наркозом із застосуванням штучної вентиляції легень у лікарні Серри, в бразильській провінції Еспіріту-Санту.

Напередодні Нового року у Бріді діагностували бактеріальну інфекцію сінегнійної палички, яка часто буває смертельною. В організмі сталося порушення циркуляції крові в кінцівках. Лікарі вирішили ампутувати пошкоджені ноги й руки.

— Бріді захворіла 30 грудня, але спочатку їй помилково діагностували пісок у нирках, — розповідає хлопець моделі Тіаго Сімоес. — Інфекція швидко поширювалася, і Бріді була змушена повернутися в лікарню знову. Там їй зробили повторне обстеження і виявили цю страшну хворобу.

— Це трагедія всього мого життя, — каже батько дівчини Агнальдо да Кошта.

Маріанна двічі перемагала в національному фіналі на конкурсі "Міс cвіту". Торік брала участь у конкурсі "Міс Бікіні Інтернешнл" у Китаї. До операції дівчина мала 175 см зросту і важила 57 кг.

Зараз ви читаєте новину «Бразильській моделі ампутували руки й ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі