понеділок, 26 серпня 2024 15:20

Затоплення яхти Bayesian в Італії: капітану оголосили підозру. Відео моменту шторму
3

19 серпня неподалік столиці Сицилії Палермо затонула вітрильна яхта Bayesian
Фото: @vigilidelfuoco
19 серпня неподалік столиці Сицилії Палермо затонула вітрильна яхта Bayesian
В результаті затоплення яхти Bayesian загинув британський бізнесмен Марк Лінч

У розслідуванні затоплення вітрильної яхти Bayesian в Італії підозрюваним став капітан яхти Джеймс Катфілд.

Про це повідомило італійське видання Il Sole 24 Ore.

"Капітан яхти Bayesian Джеймс Катфілд, яка затонула минулого понеділка у Портічелло у районі Палермо, перебуває під слідством за підозрою в аварії корабля і множинному ненавмисному вбивстві, нещасному випадку, в результаті якого загинули семеро людей", - повідомили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бразилії розбився пасажирський літак із 62 людьми на борту - CNN

У минулу п'ятницю рятувальники знайшли сьоме тіло з місця аварії яхти британського бізнесмена Майка Лінча, який теж загинув.

Тіло Майка Лінча знайшли та ідентифікували 22 серпня.

The Independent показав запис камери відеоспостереження в момент, коли шторм біля узбережжя Сицилії поглинув яхту Bayesian, на борту якої було 22 особи.

"Суперяхта була пришвартована приблизно за півмилі від узбережжя Портічелло, коли затонула близько п'ятої години ранку за місцевим часом у понеділок, коли район охопив шторм", - пишуть.

Вітрильна яхта Bayesian затонула вранці 19 серпня неподалік Палермо. Перед цим судно потрапило у шторм. На борту 56-метрового судна перебували 22 людини - 10 членів екіпажу і 12 пасажирів, серед яких громадяни Великої Британії, Сполучених Штатів Америки і Канади. Екстрені служби врятували 15 людей.

Зараз ви читаєте новину «Затоплення яхти Bayesian в Італії: капітану оголосили підозру. Відео моменту шторму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі