четвер, 28 квітня 2022 19:57

Спецтема: Війна Росії проти України

"Взагалі всім нас*ати" - російське командування не хвилюють вбиті окупанти

"Взагалі всім нас*ати" - російське командування не хвилюють вбиті окупанти
Перехопили розмову двох загарбників, які обговорювали смерті. Фото: eastnews.ua

У російській армії не переймаються долею вбитих солдатів.

Про це йдеться в розмові двох російських загарбників, яку перехопило ГУР Міноборони.

Російські офіцери відкрито демонструють зневагу до ліквідованих окупантів та їхніх родичів.

"Жодних прощань, нічого. Сьогодні офіцери зайшли сюди, риболовлю обговорюють. Розумієш, взагалі всім нас*ати. Командир каже: "А що я, поїду до дружини його і що скажу - ось я його на війну відправив, а ви тут труп зустрічайте?". Ти хто за посадою, придурок?" - каже один із них.

Офіцери приділяють увагу лише дрібницям.

"Першого пацана поховали, командир частини навіть туди не поїхав. Замполіти проводжали його і все. Нічого він не каже, ходить посміхається, перевіряє, чому шнурки не заправлені у берці. Вони за інше переживають, щоб сміття не лежало в смітнику, щоб бордюрчик був пофарбований", - ідеться в перехопленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти хваляться, що навчилися "грамотно мародерити" в Україні - перехоплена розмова

Росіяни говорять про можливість відмови від підписання контракту та подальшої участі у війні. Кажуть, що "відмовників" багато навіть серед вищих офіцерів.

"Ніхто нічого не скаже. Скільки там відмовників. Комдив має сказати й Попов (перший заступник командира 150-ї МСД полковник Попов), який відмовився", - кажуть вони.

Російські офіцери почали розстрілювати своїх же солдатів, щоб змусити їх воювати в Україні. Про це свідчить листування командира полку окупантів, що воює під Ізюмом у Харківській області. Його опублікувала СБУ в Telegram.

Зараз ви читаєте новину «"Взагалі всім нас*ати" - російське командування не хвилюють вбиті окупанти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі