четвер, 28 квітня 2022 17:31

Спецтема: Війна Росії проти України

"Всі почали боятися" – російські офіцери розстрілюють своїх солдатів, щоб змусити їх воювати в Україні. 18+

"Всі почали боятися" – російські офіцери розстрілюють своїх солдатів, щоб змусити їх воювати в Україні. 18+
Окупанти відмовляються воювати навіть під загрозою розстрілу. Фото:facebook.com/mod.mil.rus

Російські офіцери почали розстрілювати своїх же солдатів, щоб змусити їх воювати в України.

Про це свідчить листування командира полку окупантів, що воює під Ізюмом у Харківській області. Його опублікувала СБУ в Telegram.

"Мої теж стали сильно боятися. Всі без сил. Ні морально підняти їх не можу, ні фізично. Навіть розстрілюю. І марно", - розповів загарбник.

У голосових повідомленнях він заявив, що невдоволений "поповненням", а також заявив, що його "дістала війна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти хваляться, що навчилися "грамотно мародерити" в Україні - перехоплена розмова

"Тут усі деморалізовані повністю. У ротах залишилося 10-15 людей щонайбільше. На доукомплектування відправили молодих, близько 60 людей. З них половина боягузів, бл*дь, панікерів", - зізнався він.

За його словами, такі ж настрої в офіцерів. Він сказав, що живе мріями про те, щоб повернутися додому. Однак там він хоче не лише сім'ю побачити.

"Додому: дітей, дружину обійняти. А потім - до бл*дей! Щоб багато-багато, купа бл*дей було, і більше нічого не хочеться", - додав загарбник.

Відео - 18+

Дедалі більше російських військових починають бунтувати й відмовляються іти на війну в Україну. Особливо це стосується тих окупантів, яких відправили на перегрупування після того, як їхні підрозділи зазнали нищівної поразки від Збройних сил України, ідеться в нових телефонних розмовах загарбників, перехоплених Службою безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «"Всі почали боятися" – російські офіцери розстрілюють своїх солдатів, щоб змусити їх воювати в Україні. 18+». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі