середа, 10 травня 2017 17:48

Ведмідь дерся до пенсіонерки, щоб скуштувати її печиво
3

Ведмідь намагався вдертися в будинок до літньої американки
Фото: wfsb.com
Ведмідь намагався вдертися в будинок до літньої американки
Ведмідь намагався вдертися в будинок до літньої американки

Ведмідь мало не вдерся в будинок літньої жительки американського Ейвона у штаті Коннектикут.

Інцидент стався вихідними. Жінка пекла шоколадне печиво. Його запах привабив ведмедя. Звір заліз на ґанок, став на задні лапи і намагався потрапити в дім. Про це повідомляє wfsb.com.

Пенсіонерка погукала на допомогу. Її сусід Боб Бельфіоре подзвонив у службу 911.

"Моя старенька сусідка в паніці! Я почув її крик і побачив, що ведмідь заліз на ґанок і б'є лапами у двері. Ми його відлякуємо, проте він не боїться ані шуму, ані крику", – розповів чоловік.

Хижак обійшов увесь будинок, кажуть очевидці. Намагався виламати двері на кухню й у вітальню. Жінка встигла кілька разів сфотографувати тварину. Коли приїхали рятувальники, ведмідь уже пішов геть.

"На знімках він має кумедний вигляд. Проте насправді був розлюченим, оскільки не зміг дістатися до їжі", – каже Бельфіоре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Берлінський зоопарк показав новонароджене біле ведмежа

Відео нападу білого ведмедя на зграю моржів зняли журналісти каналу BBC Earth в Арктиці. Голодний хижак намагався загризти спочатку дорослого, а потім і маленького моржа.

Зараз ви читаєте новину «Ведмідь дерся до пенсіонерки, щоб скуштувати її печиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі