вівторок, 20 грудня 2016 13:31

Берлінський зоопарк показав новонароджене біле ведмежа

Берлінський зоопарк показав новонароджене біле ведмежа

У берлінському зоопарку зняли на відео дитинча полярного ведмедя, пише The Local. Малюк народився на початку листопада. А днями спробував уперше зіп'ястися на лапи.

Герой ролика щосили намагається стояти на своїх чотирьох. Поки що йому не все вдається. Численні спроби ходити закінчуються ефектними кульбітами і падіннями в м'яку тирсу. Зрештою, він кличе на допомогу маму – білу ведмедицю Тоню.

"На все це пішло стільки сил… Тим приємніше тепер притулитися до теплого матусиного живота й "підзарядити акумулятори", - з гумором пишуть працівники зоопарку на своєму каналі в YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведмеді два тижні тримали в облозі науковців

Поки що ведмежа не назвали: не знають, хлопчик це чи дівчинка. Чекають, доки малюк трохи підросте, щоб Тоня послабила цілодобову опіку над ним.

Потомство у полярних ведмедів, які живуть у зоопарку Берліна, з'явилося вперше за тривалий час. Ці ведмеді неохоче розмножуються в неволі.

Ведмедиця в листопаді народила двійню. Одне з дитинчат загинуло майже одразу після появи на світ. Друге - розвивається цілком нормально, здорове і активне. Малюк має шанси стати улюбленцем публіки – як раніше знаменитий берлінський білий ведмідь на ім'я Кнут.

Зараз ви читаєте новину «Берлінський зоопарк показав новонароджене біле ведмежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі