пʼятниця, 24 вересня 2021 08:20

У США невідомий влаштував стрілянину в супермаркеті: є загиблі й поранені

У США невідомий влаштував стрілянину в супермаркеті: є загиблі й поранені
Поліція не змогла ідентифікувати нападника. Фото: Reuters

В американському штаті Теннессі почалася стрілянина у супермаркеті Kroger. Нападник застрелив одну людину, поранив ще 12, а згодом наклав на себе руки.

З 12 поранених у містечку Колльєрвілль одна людина опинилася в хірургії, ще одна - у реанімації, заявив начальник місцевої поліції Дейл Лейн. Стрілок помер на місці події унаслідок суїциду, пише Reuters.

"На момент початку стрілянини в магазині перебували 44 працівники та невизначена кількість покупців. Вони ховалися в морозильних камерах і замкнених офісах. Одну людину врятували з даху будівлі. Водночас жодних доказів тероризму не було", - сказав Лейн.

Поліція не змогла ідентифікувати нападника. Мотиви його вчинку з'ясовують. Інформацію, чи він міг бути співробітником Kroger, наразі перевіряють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США невідомий обстріляв супермаркет: загинули 6 людей

В американському штаті Джорджія під час стрілянини в трьох спа-салонах загинули вісім людей. Ще одна- постраждала. Перший напад стався в окрузі Черокі. Там вогнепальні поранення отримали п'ять осіб, двоє з яких загинули на місці, а ще трьох госпіталізували. Згодом двоє постраждалих померли в лікарні

Зараз ви читаєте новину «У США невідомий влаштував стрілянину в супермаркеті: є загиблі й поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі