середа, 20 вересня 2023 07:10

В Росії вибухи: масштабна пожежа спалахнула в районі аеропорту

В Росії вибухи: масштабна пожежа спалахнула в районі аеропорту
Величезний стовп диму зараз здійнявся над Сочі. Фото: скріншот

На світанку 20 вересня в російському місті Сочі прогриміли вибухи та спалахнула масштабна пожежа.

Близько 5:15 на вулиці Авіаційній спалахнула цистерна в районі АЗС "Роснефть". Це неподалік аеропорту в Адлері, повідомляють російські ЗМІ.

"Пожежа зайнялася в Адлерському районі міста Сочі у Росії, неподалік від нафтобази та аеропорту Сочі. За попередньою інформацією, спалахнув резервуар із дизельним паливом. Площа пожежі становить 96 квадратних метрів", – йдеться у повідомленні.

На місці працюють усі екстрені служби: поліція, пожежники, швидка допомога, газові служби. Резервуар гасять за допомогою піни, загрози розповсюдження вогню немає.

Сочинський аеропорт, неподалік якого сталася пожежа, нібито не припинив роботу і досі працює в штатному режимі.

Наразі горить резервуар із 1,2 тис. т гасу. Попередньо, спалах міг стати наслідком атаки безпілотника, пишуть пропагандисти РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії пролунав вибух на нафтобазі

В останні місяці в різних областях РФ майже щодня лунають вибухи. Місцева влада та чиновники розповідають про нібито нальоти безпілотників.

Міноборони Росії повідомило про нібито збиття безпілотних літальних апаратів над територіями Калузької та Тверської областей. Два безпілотники літакового типу нібито цілились у об'єкти на території РФ.

У російському Санкт-Петербурзі в ніч проти 16 вересня спалахнула потужна пожежа. На вулиці Бухарестській горів торговий центр. Площа займання становить близько 1 тис. кв. м.

Зараз ви читаєте новину «В Росії вибухи: масштабна пожежа спалахнула в районі аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі