неділя, 17 вересня 2023 06:43

Спецтема: Війна Росії проти України

У Росії пролунав вибух на нафтобазі

У Росії пролунав вибух на нафтобазі
В МНС заявили, що резервуар із паливом в Орлі вже загасили. Фото: pixabay.com

У Росії в Орловській області пролунав потужний вибух у ніч проти 17 вересня.

Сталася пожежа на нафтобазі, пишуть місцеві пабліки та російські Telegram-канали. Перед цим місцеві мешканці чули характерні звуки прольоту дрона.

"Займання сталося на території орловської нафтобази, де спалахнули резервуари з паливом. Попередньо, спалахнув резервуар компанії "Орелнафтопродукт" на Семінарській вулиці міста", ‒ сказано в повідомленні.

Пізніше на ситуацію відреагував губернатор Орловської області РФ Андрій Кличков. Він розповів, що близько 3:50 за місцевим часом на території міста нібито відбулося падіння безпілотного літального апарату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москва скасовує рейси. Робота найбільших аеропортів РФ паралізована

"Він упав на нежитловий об'єкт у Залізничному районі. Місце події оточено, спеціальні служби проводять необхідні заходи, ситуація під повним контролем", ‒ написав чиновник у Telegram, додавши, що, постраждалих немає.

Згодом представники МНС заявили, що резервуар із паливом в Орлі вже загасили.

В останні місяці в різних областях РФ майже щодня лунають вибухи. Місцева влада та чиновники розповідають про нібито нальоти безпілотників.

Вчора Міноборони Росії повідомило про нібито збиття безпілотних літальних апаратів над територіями Калузької та Тверської областей. Два безпілотники літакового типу нібито цілились у об'єкти на території РФ.

У російському Санкт-Петербурзі в ніч проти 16 вересня спалахнула потужна пожежа. На вулиці Бухарестській горів торговий центр. Площа займання становить близько 1 тис. кв. м.

Зараз ви читаєте новину «У Росії пролунав вибух на нафтобазі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі