неділя, 02 вересня 2018 15:57

В Росії пенсіонерка їла труп свого чоловіка і влаштувала стриптиз на дитячому майданчику

В Росії пенсіонерка їла труп свого чоловіка і влаштувала стриптиз на дитячому майданчику
Немолода жінка влаштувала "стриптиз" на дитячому майданчику з криками: "Хотіли шоу? Ось дивіться!"

В Росії мешканка Єкатеринбурга витягла з квартири на дитячий майданчик обгризений труп свого чоловіка.

"Жителі одного з будинків на вулиці Куйбишева почули у дворі дитячі крики. Малеча кликала на допомогу, запевняючи, що "якась тітка тягне мертвого дядька по вулиці", - пишуть російські ЗМІ.

Немолода жінка на ім'я Лідія, яку в окрузі всі знають як неблагополучну, витягла з квартири труп свого чоловіка, разом з подушкою і ковдрою, в яке він був замотаний. Тіло чоловіка було неприродно чорного кольору і нагадувало мумію. При цьому дама примовляла, щоб ніхто не дивився в її сторону, оскільки "це моторошне видовище".

Раптово жінку щось злякало, і вона залишила свою ношу в кущах, неподалік гойдалок, на яких грали діти. Незабаром у дворі поширився вкрай неприємний запах. У мумії були відсутні ноги, а також відірвалася одна рука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хребет зламаний, сліди від кип'ятильника в роті - "російського Ілона Маска" закатували у СІЗО

Загиблим виявився 68-річний відставний майор МВС на ім'я Володимир. Сусіди розповідають, що чоловік з дружиною багато пили, вели асоціальний спосіб життя. В останній раз живим Володимира бачили близько 3 тижнів тому. Останнім часом чоловік погано ходив, проте став менше зловживати алкоголем. У квартирі, в якій він проживав разом з Лідією, панує повна антисанітарія. Стіни обліпили таргани, скрізь розкидане сміття та ганчірки. Ванна закидана пакетами з фекаліями.

На місце НП викликали поліцію. Жінку обстежила бригада психіатричної допомоги. Однак, госпіталізувати її медики відмовилися. За словами очевидців, силовики також не стали її затримувати пояснивши це так: "Ну, вона ж його не вбивала, а просто поїла трохи. Може, вона взагалі не знала, що він помер ".

У якийсь момент Лідія вибігла на вулицю, вдаючи, що шукає свого чоловіка. А потім в якості протесту влаштувала "стриптиз" на дитячому майданчику з криками: "Хотіли шоу? Ось дивіться!"

В Таганрозі в Росії депутат збив собаку і кілька днів їздив по місту з трупом тварини, яка застрягла у бампері автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «В Росії пенсіонерка їла труп свого чоловіка і влаштувала стриптиз на дитячому майданчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі