понеділок, 16 січня 2023 12:21

В Італії затримали ватажка Коза ностри, який переховувався понад 30 років

В Італії затримали ватажка Коза ностри, який переховувався понад 30 років
В Італії затримали ватажка мафії. Фото: eastnews.ua

В Італії заарештували ватажка сицилійської мафії Коза ностри Маттео Мессіну Денаро, який понад 30 років ховався від поліції.

Італійські правоохоронці заарештували мафіозі на Сицилії у провінції Трапані, повідомив 16 січня міністр оборони Італії Ґвідо Кросетто у Twitter.

"Маттео Мессіна Денаро заарештовано! Вітаємо поліцію, судову систему, тисячі людей, які щодня працюють, аби захистити справедливість", – написав він.

Карабінери заарештували мафіозі у приватній клініці, де Денаро мав проходити лікування, пишуть італійські ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи підірвали церкву: 10 загиблих і десятки поранених

Денаро є одним із ватажків мафіозної організації Коза ностра. 1993 року він утік від правосуддя в сицилійському Палермо.

У Мексиці затримали наркобарона Овідіо Гусмана Лопеса, що призвело до зіткнень на вулицях, а також загибелі та поранення людей. 250 автомобілів було викрадено. Під час затримання із великокаліберної зброї, встановленої на броньованих автомобілях охоронців наркобарона, підбили два вертольоти й літак.

Зараз ви читаєте новину «В Італії затримали ватажка Коза ностри, який переховувався понад 30 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі