вівторок, 15 березня 2022 06:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Українців зголосилася прийняти острівна держава – які умови

Українців зголосилася прийняти острівна держава – які умови
Нова Зеландія розкинулася біля Тихого океану. ФОТО: pixabay.com

Нова Зеландія готова прийняти 4 тис. українських біженців. Однак пускатимуть не усіх.

Країна надасть допомогу своїм громадянам, які народилися і живуть в Україні. Також дозволять їм привозити свої родини, йдеться на сайті Уряду Нової Зеландії.

"Ми засуджуємо напад Росії на Україну. Вжили термінових заходів, щоб відреагувати на ворожість РФ. Запровадили заборони на поїздки та експортний контроль, ухваливши закон про санкції щодо Росії. Надали фінансування аби підтримати гуманітарну діяльність України", - заявив міністр імміграції Нової Зеландії Кріс Фаафой.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія використала майже 100% своїх сил. Окупанти застрягли в Гостомелі - Пентагон

Нова Зеландія знаходиться за понад 17 тис. км від України. Це острівна держава біля Тихого океану.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Українців зголосилася прийняти острівна держава – які умови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі