четвер, 20 жовтня 2022 07:45

У США затримали чоловіка, який припаркував біля Капітолія фургон зі зброєю

У США затримали чоловіка, який припаркував біля Капітолія фургон зі зброєю
У Вашингтоні затримали чоловіка, який припаркував фургон зі зброєю біля Капітолію. Фото: pixabay.com

У Сполучених Штатах Америки затримали 80-річного чоловіка, який незаконно припаркував мікроавтобус на території Капітолія у Вашингтоні.

У фургоні затриманого виявили два пістолети й дробовик, повідомляє Reuters.

"Житель штату Джорджія розповів, що опинився на місці події, бо разом з двома своїми пасажирами мав намір передати документи до суду. У розмові з правоохоронцями він не зміг пояснити, навіщо йому зброя", ‒ ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після обшуків у Трампа біля Капітолія сталася стрілянина

Порушника взяли під варту за звинуваченням у перевезенні зброї на територію Капітолія. Двох громадян, які приїхали мікроавтобусом разом з ним, також затримали, але не заарештували.

Згідно з даними поліції, щороку десятки людей заарештовують під час спроби пронести зброю на територію будівлі Конгресу США.

У Сполучених Штатах Америки озброєний чоловік намагався проникнути в зону огляду відвідувачів місцевого відділення ФБР. Після того, як спрацювала сигналізація, він утік на авто.

Зараз ви читаєте новину «У США затримали чоловіка, який припаркував біля Капітолія фургон зі зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі