середа, 27 квітня 2022 11:23

У невизнаному Придністров'ї повідомляють про стрілянину біля складів із російською зброєю
3

У невизнаному Придністров'ї на території Молдови повідомляють про стрілянину.

Інцидент стався біля села Колбасна поруч зі складами з російським озброєнням та боєприпасами, передає російський "Интерфакс".

"Жертв немає. З'ясовуємо подробиці", - пише видання.

У так званому "МВС Придністровської молдавської республіки" заявили, що обстріл був з українського боку. Там наголосили, що у селі Колбасна розташовується "найбільший у Європі склад з боєприпасами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада в РФ зміниться лише після воєнної поразки - МВС

"Минулої ночі в небі над селом Колбасна було помічено декілька дронів. Літальні апарати на територію Придністров'я були запущені з України. Вранці о 8:45 з українського боку в напрямку придністровського населеного пункту Колбасназдійснили постріли", - йдеться у повідомленні.

У невизнаному Придністров'ї повідомляють про стрілянину
Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko
У невизнаному Придністров'ї повідомляють про стрілянину
У невизнаному Придністров'ї повідомляють про стрілянину

Колбасна - село у Рибницькому районі Молдови (так званої ПМР).

Президентка Молдови Мая Санду заявила, що атаки у невизнаному Придністров'ї пов'язані з протиборчими силами всередині регіону, які "зацікавлені в дестабілізації ситуації".

Придністров'я - територія Молдови, окупована проросійською ПМР.

25 квітня у Тирасполі обстріляли будівлю так званого міністерства держбезпеки невизнаного Придністров'я. За попередніми даними, стріляли з ручного протитанкового гранатомета.

Міністерство внутрішніх справ невизнаної Придністровської Молдавської Республіки стверджує, що в селищі Маяк Григоріопольського району вранці 26 квітня підірвали радіоцентр "Маяк". Станом на 9:00, стверджують у відомстві, було відомо про виведення з ладу "двох найпотужніших антен".

Згодом заявили про третю атаку на території так званої республіки. Цього разу нібито атакували військову частину в районі села Паркани.

Зараз ви читаєте новину «У невизнаному Придністров'ї повідомляють про стрілянину біля складів із російською зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі