пʼятниця, 20 вересня 2024 20:22

Трамп під час виборчих промов почав лякати Ізраїль зникненням

Трамп під час виборчих промов почав лякати Ізраїль зникненням
Дональд Трамп під час передвиборчого заходу у штаті Нью-Йорк. Фото: Facebook.com/DonaldTrump

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки від республіканців Дональд Трамп заявив, що Ізраїль "припинить своє існування через два роки", якщо він не виграє вибори.

Про це повідомило американське видання The Hill.

"Якщо я не виграю ці вибори - а єврейський народ має до цього великий стосунок, 60 відсотків голосують за ворога - Ізраїль припинить своє існування через два роки. Я вважаю, що я на 100 відсотків правий. Якщо я переможу, Ізраїль буде у безпеці", - заявив Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біллі Айліш сказала, за кого голосуватиме на виборах у США

Трамп виступав на конференції Ізраїльсько-американської ради у Вашингтоні, округ Колумбія, супроводжуючи Міріам Адельсон, дружину покійного магната казино і донора республіканців Шелдона Адельсона. Міріам Адельсон є одним із найбільших донорів колишнього президента, вона внесла майже $100 млн на кампанію Трампа, повідомили The Hill.

Згідно з опитуванням, опублікованим Єврейською демократичною радою Америки у вересні, більшість американських євреїв підтримують Камалу Гарріс більше, ніж Трампа - 72% проти 25%.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента.

Виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати президента та віцепрезидента. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників і третини Сенату.

.

Зараз ви читаєте новину «Трамп під час виборчих промов почав лякати Ізраїль зникненням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі