вівторок, 26 квітня 2022 13:08

Спецтема: Війна Росії проти України

У невизнаному Придністров'ї заявили про вибухи у військовій частині

У невизнаному Придністров'ї заявили про вибухи у військовій частині
Утром 26 апреля ситуация в непризнанном Приднестровье обострилась, люди стали массово уезжать. Фото: УНІАН

У невизнаному Придністров'ї заявили про третю атаку на території так званої республіки.

Цього разу нібито атакували військову частину в районі села Паркани, повідомила пресслужба самопроголошеного президента Придністров'я Вадима Красносельського, передає "Європейська правда".

Зазначається, що Красносельський провів засідання ради безпеки. На ньому обговорювали "терористичні атаки на об'єкти інфраструктури та держустанови "республіки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми все про всіх знаємо" - Братчук про можливі провокації з Придністров'я

Серед перелічених "атак" були вже дві відомі: напад на будівлю міністерства держбезпеки в Тирасполі та підрив вежі радіотелецентру поблизу селища Маяк.

"Рівень небезпеки визнаний членами ради безпеки критичним. Ухвалено рішення про запровадження в країні червоного рівня терористичної небезпеки, що передбачає вжиття додаткових заходів для забезпечення безпеки особистості, суспільства та держави", - заявила пресслужба Красносельського.

25 квітня сталися вибухи у будівлі міністерства держбезпеки в Тирасполі. Наступного дня підірвали вежу телетранслятора російського радіо.

Служба інформації й безпеки Молдови після серії вибухів у Придністров'ї заявила, що пильно стежить за ситуацією в країні й закликала громадян не довіряти повідомленням із незрозумілих джерел.

26 квітня президентка Молдови Мая Санду скликала термінове засідання Радбезу через провокації у Придністров'ї.

Зараз ви читаєте новину «У невизнаному Придністров'ї заявили про вибухи у військовій частині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі