середа, 11 липня 2018 08:34

"У мене є для Путіна подарунок" - Трамп

"У мене є для Путіна подарунок" - Трамп
Для Трампа майбутня зустріч з Володимиром Путіним може бути найлегшою з усіх.Фото:ki.ill.in.ua

Перед тим, як поїхати на саміт НАТО в Брюссель, президент США Дональд Трамп дав журналістам невеличкий коментар про майбутню зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним.

За словами Трампа, Путін є суперником, - повідомляє СNN.

Трамп також додав, що у нього є для Путіна невеликий подарунок. Але який - буде відомо після зустрічі, яка відбудеться наступного понеділка.
За словами президента США, майбутня зустріч з Володимиром Путіним може бути найлегшою з усіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туск закликав Трампа зробити правильний вибір між Росією і Європою

"У мене є НАТО, у мене є Великобританія, яка в деякій мірі збентежена, і у мене є Путін. Чесно кажучи, зустріч з Путіним може бути найпростішою з усіх. Хто б міг подумати?", - сказав Трамп.

Пізніше, коли його запитали, чи бачить він в Путіні друга або ворога, Трамп сказав, що бачить російського лідера в якості "конкурента".

"Я дійсно не можу сказати прямо зараз: Путін друг, або ворог. Я бачу в ньому конкурента. Я думаю, що жити із Росією, знаходити спільну мову з Китаєм - це добре, ладити з іншими - це добре. Це не погано, я вже багато раз говорив про це. Взагалі у мене є невеличкий подарунок для нього. Але ви дізнаєтеся, що це за подарунок після того, як я його вручу ", - заявив Трамп.

Президент Петро Порошенко побажав його американському колезі Дональду Трампу повернути російського президента Володимира Путіна в стрій.

Зараз ви читаєте новину «"У мене є для Путіна подарунок" - Трамп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі