пʼятниця, 22 квітня 2022 14:40

У кросівках за $1,1 тис. Коханка Путіна Кабаєва покрасувалася на фестивалі в Москві
5

Російську ексгімнастку й депутатку Держдуми РФ Аліну Кабаєву, яку вважають коханкою президента країни-агресорки Володимира Путіна, сфотографували на фестивалі художньої гімнастики. Захід відбувся в Москві.

Спортсменка тривалий час не з'являлася на публіці. Однак 21 квітня одна з тренерок поділилася фотографіями з нею в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російського плавця дискваліфікували за підтримку Путіна та війни в Україні

Коханка російського диктатора обрала для фестивалю кросівки італійського бренду Brunello Cucinelli. Таке взуття можна придбати за $1130 в Росії.

Російську ексгімнастку та депутатку Держдуми РФ Аліну Кабаєву (праворуч), яка вважається коханкою президента країни-агресорки Володимира Путіна, зазнімкували на фестивалі художньої гімнастики
Фото: instagram.com/ekaterina_sirotina_official
Кабаєва довгий час не з'являлася на публіці
Коханка російського диктатора обрала для фестивалю кросівки італійського бренду Brunello Cucinelli
Захід відбувся в Москві
Коханка російського диктатора обрала для фестивалю кросівки італійського бренду Brunello Cucinelli

16 березня Кабаєву хотіли депортувати зі Швейцарії, куди вона виїхала на початку війни в Україні. Активісти ініціювали збирання підписів під відповідною петицією на сайті change.org. Петиція набрала на той час уже понад 40 тис. підписів.

Автори петиції наголошують, що Кабаєва перебуває з дітьми Путіна у Швейцарії, де переховується від наслідків санкцій, і, можливо, вже набула громадянство. Водночас Кабаєва підтримує війну в Україні. Вона також була однією з ініціаторок законопроєкту, який унеможливив усиновлення тисяч російських сиріт іноземцями, коли була депутаткою російської Держдуми від пропутінської партії.

Зараз ви читаєте новину «У кросівках за $1,1 тис. Коханка Путіна Кабаєва покрасувалася на фестивалі в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі